O nama

o nama

jerneja in alen

KAJ 5 produkcija

Pozdrav!
Sva Jerneja in Alen, mlad kreativen par. Združili so naju skupni interesi ter zanimanje o fotografiji, videu in 3D animaciji. Začela sva dopolnjevati znanje drug drugega in kmalu ugotovila, da iz hobija nastaja poklic in na vse zadnje tudi način življenja. Željna po novih izkušnjah in podvigih, sva se odločila za svojo karierno pot in z njo skozi različne medije prikazovati najin svet ter najpomembnejše, svet in doživetja vas.

Mnogi se tudi sprašujete, KAJ sploh pomeni KAJ 5!
To so najine inicialke imen. Številka 5 predstavlja leto, v katerem sva se oba rodila in 5 dejavnosti, ki jih opravljava. Tako je ime popolnoma povezano z nama in vprašanjem, KAJ LAHKO STORIVA ZA VAS 🙂

Jerneja Korošec

Fotografinja in oblikovalka

Že od malih nog po rokah nosim fotoaparat, list papirja in svinčnik. Z enim klikom na gumb prožilca, se prelevim v pogumno raziskovalko, ki včasih spleza kot ninđa tudi na nemogoče točke, da dobi pravo fotografijo.
V dijaškem domu sem prvič dobila nalogo fotografirati umetniško predstavo KUD Pozitiv. Takrat sem se spoznala tudi s snemanjem in montažo videoposnetkov in začela stremeti k temu, da bo moj poklic vseboval fotoaparat ali kamero. Študentsko delo v fotostudiju me je seznanilo z delom s strankami in tiskom fotografij, zato s svojim delom še vedno rada puščam nasmejane in zadovoljne stranke, ko prejmejo fotografije.

Alen kočevar

Videografer, 3D oblikovalec in razvijalec spletnih strani

Svojo poklicno pot sem začel v strojništvu, kjer sem se spoznal s konstruiranjem in 3D modeliranjem. Kot velik ljubitelj video iger in znanstveno fantastičnih filmov, me je kmalu začelo zanimati kako so stvari narejene in kakšni so produkcijski procesi. Kmalu sem odkril svet 3D-ja in se odločil za študiranje na Inšitutu in akademiji za multimediji (IAM) v Ljubljani ter se usmeril v 3D animacijo. Svoj čas sem posvetil tudi video produkciji saj je močno povezana s 3D animacijo. Že med študijem sem sodeloval pri različnih projektih za podjetja in tako izpopolnjeval svoje znanje na področju 3d animacije in renderiranja. Po končanem študiju in z diplomo v roki, sem začel svoje delo v lokalni digitalni agenciji kot ustvarjalec digitalnih vsebin in urejevalec ter razvijalec spletnih strani. Želja po svojem podjetju in kreativnem ustvarjanju je bila vedno prisotna. S podporo partnerke Jerneje se je ta želja kmalu začela realizirati in tako je nastala KAJ 5 produkcija.

Kelly

Moralna podpora in skrbnica za gibanje

Navihana kužka Kelly za naju vsak dan skrbi, da slučajno ne bi ostala za računalnikom predolgo in pozabila, kakšen vonj ima svež zrak v gozdu. Redno skrbi tudi za najino kondicijo, moč v rokah in potrpežljivost.

0
0
0
0
0
0
Kopiranje na žalost ni dovoljeno :)